koffie

DUURZAAM?

Koffiebonen komen uit tropen, waar boeren vaak werken onder slechte omstandigheden. Wij vinden het belangrijk dat de boerengezinnen die rondkomen van de koffieteelt een eerlijke prijs krijgen voor hun bonen. 


Door te kiezen voor duurzame koffie kunnen wij samen zorgen voor een betere milieu en een mooie toekomst voor de koffietelers.


Onze koffiebonen worden met zorg geselecteerd, uit verschillende delen van diverse landen. Kwaliteit staat bij ons voorop. rainforest
utz

SLOW ROASTED COFFEE

Slowroast koffie is een zorgvuldig bereide koffie die langzaam wordt gebrand op een lagere temperatuur dan traditionele methoden. Tijdens dit proces worden de koffiebonen geleidelijk verwarmd, waardoor hun smaken en aroma's zich dieper ontwikkelen.

Het langzame roosteren kan tot enkele uren duren, waarbij de bonen gelijkmatig worden geroosterd, zonder verbranding van de buitenkant en behoud van de complexe smaakprofielen.

Deze methode versterkt vaak de natuurlijke zoetheid van de bonen en creëert een rijkere, vollere smaak met subtiele nuances. Slowroast koffie staat bekend om zijn zachtere zuurgraad en gebalanceerde smaak, waardoor het een favoriete keuze is onder koffiepuristen die op zoek zijn naar een meer verfijnde koffie-ervaring.

10
koffiebranderij-1-pg2jke9bsjl6qv08dj9n7na1yuf88l9xyox7irgqy8
iStock-1058029378-pg2jkcdnevim3n2yoige2nr4s2oht72hafm8k7jjao
Koffiebranderij-scaled-pg2jke9bsjl6qv08dj9n7na1yuf88l9xyox7irgqy8