smartlappen

Samen mogen we weer janken, zingen en dansen bij de 29ste editie van het Smartlappenfestival Utrecht! Er is geen ontkomen meer aan, dus noteer nu  15 & 16 NOVEMBER 2019 in je agenda. Want in Utreg doen we alles samen, samen op het Smartlappenfestival!

Zoals elk jaar hebben we weer een smartlappen diner! Dit keer gaat het reserveren iets anders, maar nog net zo makkelijk. Onderaan de pagina kun je tickets kopen voor beide dagen. Je ontvangt na je reservering de betaal instructies in je mail. Betaal je tickets en je reservering is definitief.

Er is alleen voorverkoop; geen deurverkoop. Reserveren kan vanaf 8 oktober 12:00 uur tot 10 november 12:00 uur. Als er dan nog kaarten over zijn, wordt er een LAST-CALL oproep gedaan via Facebook! Vol=Vol

 

VRIJDAG 15 NOVEMBER 2019

Ludduvudduh

Spelen van 21:30 – 01:00

Ludduvudduh speelt smartlappen, tranentrekkers, sentimentele levensliederen en andere Nederlandse popliedjes.

De NederLol & Pretband Ludduvudduh staat garant voor een gezellig avondje vol met dé meezingers uit de Nederlandstalige popgeschiedenis. Manuela ging Even aan me moeder vragen of De Clown, Smoorverliefd was op De Vrijgezel Dokter Bernhard, Zuster Ursula, Annabel of de Meisjes met Rode haren? Zij Gelooft in mij na Bloed Zweet & Tranen als Het Dondert en Het Bliksemt bij de Nooduitgang van het Kleine Cafe aan de Haven in oh oh Den Haag. Of was het nou Mexico?

De smartlappen zijn verpakt in stevig rockjasje waardoor het zelfs mogelijk is om op “Manuela” te swingen. Of wat dacht je van onze Surinaamse medley met de aanstekelijke liedjes van Travasi.

Diner vanaf 18:00 – 20:00 uur, met de band

ZATERDAG 16 NOVEMBER 2019

WILLIE & DE BILLIES

Spelen van 21:30 – 01:00

De carrière van Willie begon in de late jaren zeventig. Na een geweldige reputatie opgebouwd te hebben in het live circuit belandde Willie’s single ‘Waarom kreeg ik van jou een straatverbod’ zelfs op de verzamelelpee ‘Alle dertien te gek, weetjewel…’. Helaas maakten een gevalletje steunfraude, alle negatieve publiciteit die daaruit voortvloeide en een aantal jaren detentie een voortijdig einde aan een glorieuze zegetocht naar de top van de vaderlandse hitparades. En het werd stil…

Tot 2001! Want Willie is terug! Samen met een nieuwe begeleidingsband, bestaande uit de top van het genre, gaat hij verder waar hij destijds noodgedwongen moest stoppen. Met het beste uit het repertoire van vakbroeders als Jacques Herb, Henk Wijngaard, André Hazes en Ben Cramer is geen podium meer veilig voor Willie en de Billies… Gezellug!


Diner vanaf 18:00 – 20:00 uur, met de band

 

RESERVEER JE SMARTLAPPEN DINER
*** UITVERKOCHT ***